Пиво з авокадо тішить мілленіалів Італії
В Італії нове віяння-пиво з авокадо , 100% веганський продукт, створений, щоб задовольнити побажання мілленіалів. При виготовленні напою авокадо використовується не тільки для ароматизації, м'якоть також застосовують для бродіння, що надає хмільного напою особливу вершкову текстуру.
В даний час в Італії можна знайти різні види пива, звареного з авокадо, і у кожного пивовара є свій улюблений рецепт.
Деякі використовують авокадо тільки для бродіння, а інші замість цього комбінують його з іншими інгредієнтами, такими як, наприклад, лайм і кінза , що призводить до більш» мексиканського " смаку. Результат може здатися абсурдним, але цей тип напою виглядає як гуакамоле.
Для любителів більш темного пива деякі пивовари поєднують сильніше просмажений і концентрований солод з м'якоттю авокадо, створюючи продукт, який повністю нагадує міцне пиво.
Аромат виходить ще сильніше, при цьому не можна не помітити вершкову текстуру і незвичайний аромат цього екзотичного фрукта . Крім того, відсутність інгредієнтів тваринного походження робить його на 100% веганським продуктом, що особливо цінується молодим поколінням любителів пива.
Рекомендуємо для прочитання:
- На Гаваях виростили величезне авокадо вагою більше 2 кілограмів
- " Авокадо не пройде!": партію екзотичних плодів з Польщі не пропустили в українські супермаркети
- Масло авокадо: для чого корисно, кому не можна, як використовувати в косметичних цілях